Vandaag, 28/10/2020 10:00 uur  dacht ik een leuk rondje te gaan hardlopen. Ik wilde via het Kerkpad richting het witte bruggetje om vervolgens zo weer Warnsveld in te lopen. Op het Kerkpad zag ik wel de vele borden maar begreep dat (hard) lopen wel mocht zolang je je aan de regels houdt.
Bijna aangekomen bij de eerste boerderij werd ik ‘welkom’ geheten door de boer. Ik moest van hem omkeren anders zou hij me wat aandoen. Scheldend en tierend bleef hij midden op de weg staan. Ik zal zijn woorden niet herhalen, maar ze waren zeer intimiderend.
Ik liep gewoon op hem af met in achtneming van de 1,5 meter. Dit was zeer moeilijk omdat hij mij af kwam.
Ik ben er toch langs gelopen en heb mijn route voortgezet.
Op internet lees ik nu van alles. Dit kan werkelijk niet door de beugel en hier moet iets aan gedaan worden.

We hebben een prachtige streek en willen graag toeristen verwelkomen in de Achterhoek. Dit schrikt mensen af en doet de streek geen goed.