De boer bij het Kerkpad is zeer agressief. Ik heb het geval, zoals ik het noem, in eerste instantie gelaten zoals het was. Maar nu de gemeente totaal niet optreedt, wil ik het alsnog melden. Dat ik samen met mijn vriendin over het Kerkpad heb gefietst en dat er een vrouw naar de deur kwam die mijn vriendin er op aan sprak.

Ik bleef zelf staan voor het woonkamerraam en zag dat de man (de boer dus) door minstens vier man in bedwang werd gehouden. Dat was dus om geweld te voorkomen richting mij en mijn vriendin. De vriendin beweerde dat dit kwam omdat asielzoekers geregeld bij hen voor de deur poepen en in de stal gingen rondlopen etc. etc.

Wij zijn maar weggegaan, maar ik kan u verzekeren dat deze ras-psychopaat naar het Pieter Baan Centrum moet om te worden nagekeken. Wat zijn frustraties precies zijn, weet ik niet. Maar hij mag zich van de burgemeester zo gedragen. De enige oplossing die ik zie is dat deze boerenlul uit de pacht ontheft wordt en uit Zutphen wordt verwijderd.