Ik probeerde met de fiets vanaf het volkstuincomplex via het Kerkpad naar de Kapperallee te fietsen, er vanuit gaande dat het een openbare weg was. Echter bij de 2e boerderij aangekomen (komende vanaf de Wijnhofstraat) werd ik dusdanig afgeschrikt door alle bedreigende borden, dat ik rechtsomkeert gemaakt heb.

Ik durfde, door de borden, en uit angst voor honden of andere vormen van agressie niet langs de 2e boerderij te fietsen. Daarna heb ik nooit meer langs het Kerkpad durven fietsen of wandelen.

Mijn vrouw, die met een groep oudere vrouwen in de omgeving wandelt, vertelde me vandaag dat de wandelaars van de wandelgroep allen vergelijkbare problemen met de wandeling via het Kerkpad hebben. Het is erg vreemd dat de gemeente de desbetreffende boer geen haar in de weg legt en zelfs voornemens is om een omweg voor voetgangers aan te leggen. Weggegooid geld, lijkt me. Het lijkt wel de omgekeerde wereld.