Op zaterdag 19 december 2020 omstreeks 14:30 uur fietste ik over de Kapperallee komende vanuit de richting Eefde. Op een bepaald moment ben ik rechtsaf geslagen het Kerkpad op, dit is een fiets/voetpad. Aan het begin van dit pad zag ik een rood
omrand verkeersbord staan met daarop de afbeeldingen van een auto en een motor.
Halverwege dit pad zag ik aan de linkerzijde van het pad een voederkuil. Ik zag dat 
daar iemand bovenop aan het werk was.

Ik ben doorgefietst en zag ter hoogte van een aan de rechterzijde van het pad gelegen boerderij een trekker dwars over het pad staan. Ik zag aan de linkerzijde van dit pad de schuren van deze boerderij staan. Het pad was dermate versperd waardoor ik af ben gestapt en de fiets aan de hand mee wilde nemen om de trekker te passeren. Op dat moment zag en hoorde ik een man aan komen. Ik zag dat deze man een riek in zijn hand had en daarmee in mijn richting wees. Het kwam op mij over alsof hij de riek tegen mij zou gebruiken. Ik hoorde dat deze man enorm aan het vloeken, schelden was. Ik was bang dat hij mij iets aan zou doen, ik hoorde onder ander dat hij schreeuwde dat ik op moest donderen. Ik hoorde dat hij schreeuwde dat hij toch ook niet bij mij door de tuin liep.

Ik was totaal overdonderd door deze man. Hij bleef maar schelden en vloeken, hij ging  helemaal door het lint. Op het moment dat mijn fiets tussen mij en die man stond zag ik dat die man een trap tegen mijn fiets gaf, die direct gevolgd werd door een nog hardere trap. Ik voelde mij bedreigd en ben direct gekeerd met mijn fiets en weer teruggefietst in de richting van de Kapperallee.

Ik probeerde zo snel mogelijk weg te komen maar dat ging moeizaam omdat er een slag in mijn achterwiel was getrapt. Ook zag ik dat de derailleur scheef was komen te staan. De man is blijven schreeuwen tot ik hem, vanwege mijn afstand,
niet meer kon horen.