Mijn vriendin en ik zijn ook tot twee keer toe bedreigd op het Kerkpad, uitgescholden en geïntimideerd waarbij deze boer met zijn trekker op ons inreed.
Ik heb ook gezien dat de man deze openbare weg blokkeerde door er beton blokken op te leggen, zijn auto er dwars opzette of zijn trekker er neerzette.

Het allerergste vond ik nog dat ik aan het wandelen was met mijn hond op het pad tussen het witte bruggetje en de Voorsterallee. Ik, vrouw van boven de 60, met een middelgrote drachtige hond. Mijn hond zette twee stappen in een aangrenzend weiland die niet was omheind.

De boer komt aanstormen op zijn trekker, springt vloekend en tierend van zijn trekker over het prikkeldraad, stormt op mij af, vuist omhoog en gaat op 10 cm van mijn gezicht af staan blaffen en dreigen.

Hij zou me vermoorden als ik niet rechtsomkeert maakte. Ik bleef staan en bleef rustig waarna hij zich omdraait en mijn zwangere hond in de buik trapt. Ik heb toen tegen hem gezegd dat ik dit aan de politie zou melden. Zo gezegd zo gedaan. Er werd me gezegd dat ze de boer hierover zouden aanspreken. Ik wilde graag een terugrapportage van dat gesprek. Dat was niet gebruikelijk volgens de politie. Ik kreeg de indruk dat ze er niets mee zouden doen. De hond kreeg gelukkig een nest gezonde pups.
Het is onvoorstelbaar dat deze man jaren door kan gaan met het bedreigen en intimideren van (vele oudere en vrouwelijke)  mensen en weerloze dieren en dat er niet tegen opgetreden wordt.