Vanmiddag heb ik in twee instanties het Kerkpad gefietst.
De eerste keer vanuit Huize de Voorst naar nr 181. Voor deze boerderij zijn allerlei borden geplaatst zoals privĂ© terrein e.d.  in ieder geval werd duidelijk gemaakt dat ik niet welkom was . Echter, een mevrouw tipte me dat dit een openbare weg was.
Daarna ben ik vanuit de weg Kerkpad dit weggetjes in gefietst : hier ook allerlei  borden die me duidelijk maakten dat ik niet gewenst was.  Aanbeland bij nr. 181 moest ik zelfs van de fiets omdat een auto en een tractor de weg versperden.  Met moeite heb ik me er doorheen kunnen “wurmen” .
In het Warnsveld Contact las ik dat de Gemeente Zutphen heeft bevestigd dit een openbare weg is.  Waarom wordt dit dat niet gehandhaafd? 
(Beetje flauw van de boer overigens om de weg zoveel mogelijk  met modder te bedekken, lopen wordt daardoor al moeilijk)

(25 december 2020)