We kwamen vanochtend met zijn tweeën (twee vrouwen) en  onze aangelijnde honden het Kerkpad op vanaf de Kapperallee.  De boer was juist met zijn trekker en laadwagen  langs de stal gereden om kuilvoer te halen toen hij ons zag .

Hij sprong van de trekker en liep voor ons uit en verdween achter de schuur waar we hem een tweede trekker hoorden starten. Hij reed vervolgens op ons toe en begon vanaf de trekker verwensingen te schreeuwen .We liepen door tot we niet verder konden, want een derde trekker stond  zodanig dwars over de weg dat we niet verder konden. 

De boer reed vervolgens met flinke snelheid op ons af .We konden niet weg. Hij stopte op het allerlaatst, sprong de trekker af en ging borst aan borst tegen A. staan en bleef  maar schelden  en dreigen .Toen ik hem aanraakte om hem weg te duwen, ging hij tegen mij aan staan en keek op me neer. Hij bleef maar schreeuwen en hij spuugde me door zijn speeksel helemaal onder. A .pakte haar telefoon  om 112 te bellen, zo bedreigend als het voelde en toen sprong hij op  de trekker om schreeuwend  de trekker weg te zetten evenals de beide banden die de weg blokkeerden .
Erg onder de indruk zijn we naar huis gelopen .