Wij willen nog een heftig voorval doorgeven. Het is al even geleden maar wij hebben het gebeuren nog niet doorgegeven en wij hebben ook geen aangifte gedaan omdat het heel traumatisch was en geprobeerd hebben het te ‘vergeten’. 

Het betreft een rondje lopen langs de boerderij van van Schooten aan de Kapperallee 181, op 8 maart jl. 
Samen met mijn schoonzus liep ik langs de boerderij. Mijn man en zwager liepen 150 meter achter ons.

Een man stapte in de tractor toen wij er aan kwamen lopen en reed bewust vol gas recht op ons af. Wij sprongen opzij voor onze veiligheid. 
Vervolgens kwam de man uit de tractor heel boos schreeuwend op ons af dat we op het pad moesten blijven lopen want we kwamen daardoor op zijn erf en we mochten alleen maar op het pad lopen. Mijn schoonzus en ik hebben zijn geschreeuw genegeerd. Mijn man en zwager hebben daarna eenzelfde soort actie ervaren. 

Dit gebeuren was voor mij heel traumatisch en ik was bang om aangifte te doen. Ook durf ik daar helemaal niet meer in de buurt te komen. Doordat de hele buurt/omgeving ook hinder ondervindt tijdens het lopen of fietsen langs de boerderij geven wij het gebeuren alsnog door. 

Graag zien wij dat er gewoon weer langs de boerderij kan worden gelopen en gefietst zonder obstakels en zonder doodsbedreiging.