Bij Jansen werd ik een paar weken geleden door de bewoner aldaar aangesproken met de vraag wat ik daar kwam doen .

Er werd me gezegd dat ik mij op priv├ęterrein bevond en dat ik als ik nog een keer daar kwam, hij me zou laten oppakken.

Hij reed toen verder en riep me na dat hij het helemaal met me had gehad. Ook werd ik gewaarschuwd dat de boer (Van Schooten) woest was.

Toen ik verder liep kwam ik op de weg waar aan een kant het hooi ligt opgeslagen, de heer Van Schooten reed daar met zijn tractor en kwam intimiderend achteruit rijden en stopte net voor waar ik liep .

Ik vind het heel erg dat ze hun frustratie zo erg op de wandelaars afreageren . Mijn man en ik wonen hier nu 28 jaar, we wandelden daar altijd met veel plezier en velen met ons die we zagen lopen vanuit ons huis . Allemaal mensen die net als wij van de natuur houden .